La pescuit

Radu Bajureanu a venit cu o idee nastrusnica (specific lui) sa mergem la peste, zis si facut, demult nu am fost in asa componenta in afara orashului, chiar era nevoie sa ne mai aducem aminte de trecut cand nu era un weekend ca sa nu iesim cu corturie in afara orashului. Asa dar echipa compusa din Nicu Arhip, Radu, Cordeleanu Cornel,  fratele sau Iulian, Victor Tihai si eu. Trebuia sa mai fie prezent si Nicolaie Luchianic dar din careva motive nu a fost de gasit in ziua plecarii : (.

Mai jos puteti gasi cateva poze facute pe malul iazului din satul Rezeni.

ion

Sunt aici. Da, de adaugat la cele spuse ca unii totusi au reusit sa doarma intre zilele de vineri si simbata. Dar, exista un dar, pe la orele 4-30 dimineatza m-am trezit de o galagie, era muzica la volum mare. Cineva, erau trei persoane, danzau i fatza masinii mele in toata galagia ceea. Cine oare erau? Erau Victor, Iulian si ….. EU !!! A, da, nu ma trezisem bine, DA cu siguranta eu eram. Apoi am plecat la pescuit deoarece spune lumea ca cel mai bine se prinde la orele 4.00-6.00. NU E ADEVARAT !!! Nu-i credeti, depinde de pescari, iaz, prezenta pestelui etc. Bai !!! da de ce nu ati fotografiat crapu` ??? Sau credeti ca a fost prea mic, cit de cit, a fost cel mai mare peste.

Apoi am pescuit, am facut un fel de ciorba din peste. Da, ciorba a fost delicioasa. Am mancat-o cu gust.

Victor

Eu privesc in sus, (in pod la cort) si mi-se pare ca e lumina afara, ma gandeam eu “Cred ca e dimineata se lumineaza afara!”. Tre sa ma scol fiindca pestele se prinde pe la 4, asa mai dimnesheoara :).
Cand es afara luna se uita drept la mine, miam dat seama ca inca e noapte, cei drept Discoteca e In toi. Pacat sa nu fac parte si eu !

Cel mai tare mia placut cum Radu Dansa 🙂 rau ca nu la-ti vazut. Da Radu?

ion

Sa stiti ca doar eu pot dansa asa. Astfel daca aveti nevoie de niste lectii de dans pe la 3.30 dimineatza sau poate cind inca luna te priveshte in crestet, NU EZITATI, contactati-ma. Pare a publicitate, nu o luati serios…

Cind vor fi puse pozele cu peshtele prajit ???