Incepe febra Gmail

Controversatul serviciu de e-mail de la Google, Gmail, care poate fi utilizat deocamdată doar pe bază de invitaţie (acesta fiind in faza de testare) a aprins spiritele internauţilor, care sunt in stare de aproape orice pentru a primi o invitaţie care le oferă mult-doritul cont cu spaţiu de stocare de un GB.

Internauţii sunt dispuşi să ofere aproape orice – de la călătorii la Barcelona sau Tokyo pană la sos de spaghete făcut acasă – in schimbul unei invitaţii in programul de testare a serviciului Gmail. Norocoşii care deţin deja conturi pe Gmail au inceput să le scoată la licitaţie pe eBay, pentru sume intre 100 şi 150 de dolari.

Dallas Pool oferă o tură de două ore cu un Segway de la magazinul său de inchirieri din La Jolla, California, in schimbul unei invitaţii. „Firma mea primeşte o sută de e-mail-uri pe zi. Găsirea unui e-mail de acum trei luni este un adevărat coşmar”, spun reprezentanţii companiei.

Gmail nu va fi accesibil utilizatorilor obişnuiţi decat de la sfarşitul verii. Serviciul va oferi spaţiu de stocare gratuit de un GB, spre deosebire de Yahoo, care oferă doar 4 MB gratuit.

chip.ro

adr

vreu si eu asa e-mail. 🙂
Aista de la Dallas Pool are dreptate, :0
posta asta de la dinsii poti so folosesti pe POP3?

sus

la ce bun pop3 daca ai atat spatiu

asta e si fisca ca ca nu mai ai nevoie de pop3 dar nu stiu daca au sau nu asa serviciu

cand o sa aflu o sa-ti zic

adr

eu cred ca e mai pricolino sa fie pop3. lasa sa fie si interfata pop3 si web, fiecare sasi aleaga cei place.
da cum e posta, ceva de tipu user@google.com sau cum?
pai daca se inregistreaza 40.ooo.ooo de utilizatori (sa presupunem) atunci de unde naiba os a ia ei atita spatiu,
ok, 50% nici nu osa foloseasca posta la nivelu cuvenit, da daca de exemplu vreo 50.000 de ciuvashi se apuca sa trimita unu la altu filme a cite 400 mega? cred ca zboara totu nahren.
google astai clasno!

DarXyde

Sincer , aproape ca as da banii ca sa am contul asta… atata ca nu-i dau… in schimb cred ca cel putin in tara asta pushcata, sunt cateva sute, daca nu mii care o sa-si cumpere contul inainte sa si-l poata face gratuit…hai sa ne strangem mai multi si unde am fi vreo 10 poate chiar 20 ce se mai cunoaste 25 de euro… cumparam 1 si dupa aia ne dam noi invitatii intre noi… Daca e careva interesat de ideea mea, e-mail me la DarXyde@DarXydeClub.tk (yahoo: Alinush_The_DarXyde@yahoo.com )