Incepe febra Gmail

Controversatul serviciu de e-mail de la Google, Gmail, care poate fi utilizat deocamdată doar pe bază de invitaţie (acesta fiind in faza de testare) a aprins spiritele internauţilor, care sunt in stare de aproape orice pentru a primi o invitaţie care le oferă mult-doritul cont cu spaţiu de stocare de un GB.

Internauţii sunt dispuşi să ofere aproape orice – de la călătorii la Barcelona sau Tokyo pană la sos de spaghete făcut acasă – in schimbul unei invitaţii in programul de testare a serviciului Gmail. Norocoşii care deţin deja conturi pe Gmail au inceput să le scoată la licitaţie pe eBay, pentru sume intre 100 şi 150 de dolari.

Dallas Pool oferă o tură de două ore cu un Segway de la magazinul său de inchirieri din La Jolla, California, in schimbul unei invitaţii. „Firma mea primeşte o sută de e-mail-uri pe zi. Găsirea unui e-mail de acum trei luni este un adevărat coşmar”, spun reprezentanţii companiei.

Gmail nu va fi accesibil utilizatorilor obişnuiţi decat de la sfarşitul verii. Serviciul va oferi spaţiu de stocare gratuit de un GB, spre deosebire de Yahoo, care oferă doar 4 MB gratuit.

chip.ro