Acasa.ro hacked :)

acasa-ro.jpgVodanet au gasit o noua soultie pentru a face publicitate a unui site relansat. Deci daca intrati pe www.acasa.ro vezi vedea ca site-ul este “H. A. C. K. E. D. 🙂” Sunt de parerea ca e un mod neobisnuit de a iti face publicitate si in scurt timp o sa vedem si cat e de eficient, o solutie indrazneata as zice eu din partea Vodanet-ului.

acasa-ro.jpg 

beta-acasa-ro.jpg

 

Au mai scris depre acest subiect Zoso, Orlando  Marius, Antonio Eram, Alex, addatwork,

P.S. Site-ul Acasa.ro este un serviciu gratuit furnizat ca atare de catre Vodanet Media SRL, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai, si care va fi numita in continuare Vodanet.

Update: Iata si comentariul celor de la acasa.ro

Dragi utilizatori,

Astazi echipa Acasa.ro a initiat o campanie de marketing avand ca tema “defacementul” portalului de catre un grup de hackeri, ideea din spatele campaniei fiind dezvaluirea noii identitati a brandului Acasa.ro: un layout (speram) mai bun, o aranjare mai functionala a elementelor in pagina de start, si un nou logo, care sa redea mai bine identitatea brandului. Procesul de facelift inceput cu prima pagina a portalului va continua in site-urile din interiorul portalului, pentru ca experienta utilizatorilor Acasa.ro sa fie una si mai placuta.

Cu o durata de numai patru ore, campania “Hacking Acasa.ro” s-a dovedit a fi de un real succes, ea trezind atat interesul cat si ingrijorarea anumitor utilizatori. Nu putem decat sa ne bucuram pentru feedbackul primit, si va invitam sa ramaneti alaturi de noi, pentru ca mai pregatim si alte surprize.

Va uram navigare placuta!

Cu stima, ai vostri:

Mijomir Mecu (editor Imagoo)………………………………Gavagai
Lucian Nicolescu (senior programmer Vodanet)…….Gingiu2k
Emanuel Croitoru (junior programmer Vodanet)…….manul2k
Alina Grigoras (senior programmer Vodanet)………..Alinutz2k
Costin Grigoras (system administrator Vodanet)……Costinas