ALEGERI 2005

ALEGERI 2005: Cum votam PPCD-ul? Cum o punem? (ghidul tanarului infocat)

————————————————-
Daca tot vrei s-o pui, invata sa o faci bine!
————————————————-

Informatii preliminare

6 martie 2005 este ziua votului, ziua cand e musai s-o pui, ziua in care toti flacaii de la televizor si radio te vor indemna enervant s-o pui, cand vei vedea pe TV, la ore de maxima audienta si fara cerculet rosu, cum au pus-o altii. Batranii, in special.
O sa fie duminica, asa ca incalca-ti principiile si trezeste-te in timp util. Programul de vot este, de regula, pana la ora 21. Insa incearca sa n-o amani pana in ultimul moment. Vine seara, se lasa frigul, iti scade vigoare (electorala) si s-ar putea sa nu mai reusesti o prestatie de exceptie, asa cum ne-ai obisnuit.

PASUL 1
Trezeste-te. Afla in ce data esti. Daca nu e inca 6 martie 2005, program de voie. Daca s-a nimerit sa fie exact 6 martie 2005, treci la pasul doi. Daca e 7 martie… ai ratat. Incepe o asteptare de 4 ani. Cam lunga si, intre timp, se poate instala frigiditatea, sterilitatea, calvitia, impotenta si alte cuvinte de astea comuniste.

PASUL 2
Bucura-te, AZI O PUI! Ai cateva minute sa lasi imaginatia sa alerge, sa rasfoiesti ceva reviste, sa-ti alimentezi pofta.

PASUL 3
Afla unde e sectia de votare la care esti inscris, locatia in care stampila se va impreuna tandru sau violent cu buletinul de vot. Informatia asta o au, de regula, parintii sau vecinii. Fa-le o favoare si intreaba-i.

PASUL 4
Cauta-ti buletinul de identitate. Stiu, vast si solicitant proiect, dar amorul electoral te vrea intr-o forma ireprosabila.

PASUL 5
Prietene, la drum! Pleaca la sectie! La sectia de vot, e singura pe care iti recomand s-o vizitezi. Nu uita buletinul de identitate caci fara el n-o mai pui!

PASUL 6
Intra in sectie. Fara retineri, fara timiditate. Nonsalant, relaxat. Toate persoanele de la mese te asteapta pe tine s-o pui! Mergi catre una, ofera-i generos zambetul tau, si spune-i tainic “am pofta sa votez / as vrea s-o pun!”. Fermecata de eleganta ta naturala, acea persoana iti va oferi un buletin de vot. Mergi intr-o cabina de vot. Trage perdeaua – stiu, unii dintre voi ar vrea s-o faca asa, la lumina, in vazul lumii, dar va recomand ca, de data asta, s-o faceti cu perdea. De ce sa va fure altii miscarile?

PASUL 7
Esti in cabina. Acum o vei vedea pe ea, stampila! Cuprinde-o ferm, fara ezitare. Usor brutal, la o adica! Cerceteaza buletinul de vot. Nu te grabi ca un incepator. Descopera-l. Adulmeca-l. Cerceteaza-i zonele sensibile. Identifica pozitia PPCD-ului, pe care sigur doresti sa-l votezi. In urmatorii 4 ani anume el, PPCD-ul, iti va arata ca n-ai dat gres si ai pus-o corect! Vor crapa de ciuda dusmanii!

PASUL 8
Prietene, a sosit momentul! E TIMPUL S-O PUI! Ridica stampila, inspira adanc, fixeaza tinta si proiecteaza stampila in patratelul sau cerculetul gol din dreptul PPCD-ului. Ai grija! Nu rata! Pune-o intr-un singur patratel/cerculet. Pune-o exact. Patrunde adanc. Fa hartia sa urle sub greutatea mainii tale!

PASUL 8 (bis)
Daca ai ratat, daca ai pus-o gresit, daca n-ai incadrat-o bine, buletinul de vot e terminat. Nu-i vina ta. Niciodata nu-i vina ta. Iesi elegant din cabina si cere alt buletin. Ia-o de la capat. De data asta o sa fie perfect. Orgasmic! Nici nu-ti mai pare rau ca ai pus-o gresit prima data. Doar numai asa ai avut sansa s-o pui de 2 ori! Doua intr-o singura intalnire, nu e rau!

PASUL 9
Ei, prietene, inca n-ai terminat? Ah, “perversule”! E timpul sa dai lovitura finala. Impatureste imperturbabil buletinul de vot. Iesi din cabina. Apropie-te de urna. Cerceteaza-i fanta. Atinge-o. Descopera-i tactil conturul. Simte-i ritmul. E momentul sa-i oferi extazul. N-o amagi prea mult. Implineste-o! Strecoara in interior buletinul de vot.

PASUL 10
Pastreaza-ti concentrarea. Recupereaza-ti buletinul. Paraseste sectia. Aprinde-ti tigara, aminteste-ti ca tutunul iti dauneaza grav. Zambeste. In sfarsit, ai facut-o! In sfarsit ai pus-o!

Autor: Un Tanar Infocat