sus

ar fi bine sa fie o mica lige ca clientul sa stie ca producatorul site-ului are dreptul sa semneze (sigur daca el doreste)
dar cumla noi in MD la capitolul legi internet stam foarte prost nu prea sunt sperante in viitorul apropiat sa se rezolve ceva.

oricum speram

adrian

nu stiu daca asta are vrio legatura, dar am facut un schimb de scrisori cu o companie destul de serioasa. iata despre ce este vorba….
navigam pe internet. am vazut ca la noi o mai aparut (!) inca o companii ce presteaza anumite servicii. Ma uit eu in rubrica PORTOFOLIU (sau ceva de tipu) (pagina este din MOldova si are urmatoarea adresa, take a look> http://www.invision-studio.com/) asta si vad acolo ca spun ca ar fi facut pagina JEEP.be si CHRISLER.BE. Eu ma gindesc oleaca si imi idau semama ca o companie ca DC AG niciodata nu ar comanda asa ceva de la cineva din MD. Ma duc pe pagina jeep.be si vad ca cei care au facut pagina asta se numesc nu invision-studio, ci ATMOSPHERE.
Ok, le scriu o scrisoare in care ii rog sami explice cine de fapt a facut paginile respective si sami confirme daca ei sau invision-studio detin drepturile de autor ca eu vreu sa comand o pagina si nu stiu pe cine sa aleg.
Imi scrie dintii unu, care imi spune ca e foarte bucuros ca iam scris si ma anunta ca timpu in belgia e frumos si ca daca vreau le dau vrio comanda, ei imi ofera conditii avantajoase etc.
OK, ma enervez si ii scriu altui tip.
In doua ziel imi scrie chiar directorul o scrisoare avind urmatorul continut:
Dear Adrian,
Thank you for your kind comments on the design quality of our site and the sites of our clients.

I can assure you that all the Daimler Chrysler sites in Belgium are designed & developed by Atmosphere BBDO, and that includes the jeep.be
and chrysler.be sites. If however you have any doubt about that we can put you in contact with the clients contact persons. We have designed the sites in-house so your company in Moldova did not touch the sites and is illegaly using these references.

If you are interested in working with us for a certain project, please suply us with e project description and budget estimate (in US$ or ?).
We can then set up contact to discuss the project in detail.

Best regards,
Gert Pauwels
Take a look at our new site : http://www.atmosphere.bbdo.be

iaca asa,
amu eu magindesc, nafiga nerusinatii astia di la inovision au scris mutca asta, sincer, eu daca as putea ias da in judecata.
si voobshe, poate cineva ii stie pe dinsii si le spune sa nu mai spuna minciuni

adr

apropo, pe paina lu astia di la atmosphere este un joc tare super, recomand tuturor celor care iubesc sa impuste! 🙂

dan

cred ca atmosphere a comandat siteul astora din moldova. tipa outsourcing
si acum nu vor sa recunoasca

sus

posibil ca mai exista o explicatie

cineva a lucrat pentru ei acum are o alta companie si deci spune ca a facut si site-ul cela

ex: pe cand lucram la IPM atunci am facut site-ul http://velo.md si deci in portofoliu personal am scris ca eu am facut siteul eu am fost si designer si webmaster si programare am facut putina dar este si promovare

daca mergi la http://velo.md/html/news.shtml vei vedea ca jos scrie Design by HOSTING.md (pe atunci era design by IPM) dar daca te uiti la codul sursa in primele randuri atunci acolo scrie clar ca

acum intrebare pot sa zic ca eu am facut site-ul sau nu pot

precizez ca demult nu mai lucrezi la ei

sus

a mancat codul
randuri atunci acolo scrie clar ca
meta name=”author” content=”taliwmax@mail.md Valeriu Tihai”

adr

sus, eu ma`ndoiec! eu ii cred pe ei adica pe astia di la atmosfere. tu ai vazut ce pagina “borijnaia” (parerea mea)au astia di la invision?
dar in cazul tau, cu velo.md patanii o ganit, zile ca ii dai in judecata ! sau poti sai suni si sai bati la cap in fiecare zi si sa le zici sa nu scrie ceea ce nu corespunde realitatii.
(blin da shis di rau eu azi)

sus

nu am chef sa fac zarva mai ales dupa ce se ocupa altii acum de pagina data si nici eroarea de pe index nu o pot scoate

cine vee si intelege ce o sa zica ca ika mare webmaster o erroare atat de simpla si nu poate sa o rezolve

si mai sunt niste chestii care le-au modificat si mie nu imi plac

oricum pot sa demonstrez ca eu am facut-o si mai am si toate desenele pe foi cand plamadeam designul 🙂