În loc să o luăm «на лево» noi mergem înainte

Iată cum se respectă regulele de circulație pe la noi.

http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=50QKHDdc6Dw

După cum se vede în clipul de mai sus toți cei de pe banda stângă au încălcat, mergând drept înainte atunci când trebuiai să cotească în stânga.

Clar că este vina șoferului, dar și cei care pun semnele de circulație în «pod» tot sunt de vină. Soluția ar fi ca semnul să fie pus până  la intersecție și de asemeni să fie desenat pe carosabil până și după intersecție.

În așa caz cred eu că șoferii vor fi mai disciplinați când sunt informați la timp.

Sergiu Candja

Stiu intersectia data, sunt nevoit si eu uneori sa incalc aici. Parerea mea e ca aici e cam greu sa respecti regulile, si anume: conform regulilor, in timpul manevrelor trebuie sa iti pastrezi banda, respectiv dupa intersectie ajungi automat pe banda in care esti obligat sa mai intorci o data la stinga, pe de alta parte sa schimbi banda in conditii de trafic pe o portiune atit de mica de drum e practic imposibil, iar oprirea la intersectie pentru a o schimba cred ca va crea mai mari probleme.
PS: iaca portiunea drumului de la voi de la oficiu si pina la prima intersectie trebuia sa fie in planul de reparatie, da nu ismailul sau dacia, unde situatia nu e chiar atit de rea.

Valeriu Tihai

@Sergiu Candja parÈ›ial se rezolvă problema dacă sunt indicatoare pana la intersecÈ›ie, pentru că într-adevăr omul nu È™tie că după intersecÈ›ie stă indicatorul rutier în pod, unii nici nu-l observă pentru că sunt în miÈ™care de cotire, dar o să vid zilele următoare cu o altă locaÈ›ie unde totul e făcut “k la oameni”.