Honda-Moldova

Pentru prima dată am auzit despre Honda-Moldova pe facebook, făceau publicitate la pagina lor de fb (Honda-Moldova), am și scris un comentariu, vroiam să fac un test drive cu noul Civic.

Am primit un răspuns că pot să mă apropii la oficiul lor și să fac un test-drive, în același timp am primit și un mesaj privat în care se spunea despre o eventuală întâlnire cu bloggeri, persoane din online și fanii ai acestei mărci. Atunci am zis cool vreau să merg!

Mai ales că mă uit «kioriș» la Honda Accord È™i alte maÈ™ini din clasa ei, din cauza că cel mic (feciorul) cere spaÈ›iu mare, mult mai mare decât mă gândeam eu la început, ei da asta e altă problemă 🙂

Dat fiind faptul că siguranța este unul dintre criteriile importante pentru mine și nu ași vrea să mă despart de cele 5 stele acumulate de Megane, am tras o fugă la Euro NCAP să văd ce performanțe are Honda la acest capitol, cum și era de așteptat suv-ul este la coadă și pe primul loc stă cocoțat CR-Z-ul.

Destul de bine atată testele de la Euro NCAP.

Test Drive: În afară de CR-Z am reușit să merg cu toate mașinile, în două cuvinte, Civicul e pentru adrenalină, CR-V – Chișinăul cu gropi și Accordul – liniște și echilibru.

Pentru prima dată am avut ocazia să merg cu cutie automată, impresionat, vroiam demult să încerc și chiar optam pentru așa tip de cutie, acum la sigur că îmi doresc o cutie automată, și-a făcut loc printre preferințele mele.

Cel mai bine era dacă reprezentanții Honda ne făceau și un mic instructaj cum se merge corect, pentru că mi-am dat seama la urmă că noi nu știm și nu am mers corect cu CR-V din această cauză el a luat cele mai puține puncte de la noi.

Are cutia niște șmecherii ascunse, dacă le știi a folosi la timp obții un mers mai agresiv și rapid, păcat că nu am știut de aceste lucruri de la început.

Detalii despre motoare, caii putere, prețuri, culori și dimensiunile covorașelor le găsiți pe site http://www.honda-chisinau.md/

Sugestii:

  • Să se documenteze mai bine reprezentanÈ›ii Honda, iubitorii de honda cunosc foarte multe detalii, ar fi frumos dacă vor vorbi aceeaÈ™i limbă, astfel veÈ›i câștiga încrederea acestor fani;
  • Să investiÈ›i sau sponsorizaÈ›i în Civicul care participă la street rasing în moldova, fanii vor aprecia;
  • Să îmblânziÈ›i comunitatea Honda Mafia, ei au o putere dacă au reuÈ™it să se consolideze È™i să rezolve problemele fără oficialii honda în moldova;
  • Să schimbaÈ›i lincurile la facebook È™i twitter de pe siteul oficial (acum duc spre reprezentanÈ›ii din România) È™i în general site-ul trebuie revizuit și scoasă informaÈ›ia ce nu are legătură cu Moldova;
  • Chestia asta cu verificarea gratuită e un lucru bun, poate vă gândiÈ›i È™i la niÈ™te cartele de reducere (% în creÈ™tere) pentru cei care nu au cumpătat maÈ™inile din salon dar fac reparaÈ›ia la voi;

Bucuros că ați ajuns și în Moldova, vă doresc succes, bucuros că am făcut cunoștință cu Mihai Rusu (director Honda Moldova), Nataliei care ne-a «apropiat» de Honda Accord și întregii echipe + Artur Gurău pentru organizare.

p.s. acest post cât și participarea la offline nu a fost plătită, am făcut-o din dorința de  a cunoaște mai bine acestă marcă.