faces.md cumparat de neogen.ro

neogen.jpgNeogen SA anunta achizitia Faces.md, cu peste 100,000 de utilizatori inregistrati, Faces.md ofera utilizatorilor pagini personalizate si posibilitatea de a vota profilele utilizatorilor. Tranzactia a fost finalizata la inceputul acestei saptamani si, potrivit acordului dintre parti, valoarea sa va ramane confidentiala.

faces-md.jpgPotrivit sistemului de monitorizare a traficului super.md, Faces.md are un numar dublu de vizitatori fata de cele clasate pe locurile urmatoare.

Extindere regionala

Neogen detinea deja o prezenta fizica in Chisinau, unde are aproximativ 15 angajati, in principal programatori. Celelalte birouri Neogen se afla la Targu Mures (biroul central), Bucuresti, si cate un birou in Bulgaria si in Serbia. Angajatii din cele cinci filiale sunt in permanent in legatura prin intermediul Internetului. Numarul total de salariati ai Neogen se ridica in prezent la aproape 80.

Firma Neogen a fost creata in 2000 (initial sub numele Rogenerator) de catre patru tineri care doreau sa faca bani pe Internet: trei programatori – deveniti intre timp project manageri pe diferite proiecte ale Neogen si un economist – actualul director general Calin Fusu.

Neogen are peste 1,3 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550,000 in Bulgaria si Serbia.

Sper ca o sa-l traduca macar acum site-ul in romana, si vedeti cum incep a fugi unii pe yes .md.

au mai scris Pavel   si zoso

via

Valeriu Tihai

interesant daca au cumparat si restul proiectelor gen chat si clip?

la neogen pe site nu zice nimeni nimic asteptam si noi ceva oficial 🙂

imd.md - Самое интересное в молдавском интернете » Архив блога » Давайте выставим все наши прелести

[…] еще я Ð½Ð°ÑˆÐµÐ» «Neogen», но не тот, который купил Faces.md, а Ð½Ð°Ñˆ молдавский, о ÐºÐ¾Ñ‚ором я Ð½Ð¸ÐºÐ¾Ð³Ð´Ð° не […]