Despre Lineage II

Line Age 2Locul de desfasurare a lumii lui Lineage II este Regatul Aden si alte natiuni inconjuratoare. Puterea regelui este mare, dar acesta nu ii poate ignora pe Lorzii locali. Acestia au puteri similare cu ale Regelui , in teritoriul condus, si fiecare isi face veacul intr-un castel enorm construit in teriroriu. Majoritatea Lorzilor restaureaza ruinele fortaretiilor din Era Gigantilor, ce au ramas in multe locuri pe continent, folosindu-le pe post de castele, deoarece excelenta tehnologiilor antice surclaseaza usor tehnologia de fortificare moderna, chiar si dupa sute de ani. Acum este Era Razboaielor, deci un castel puternic este una din cele mai importante metode de aparare pentru un Lord.

Lumea lui Lineage II este formata din trei regate ce cuprind in centru cele doua mari continente. Aden, regatul nou s-a format dupa ce Raoul, tanarul rege a stins un razboi civil. Elmore, superputerea militara, este asezata in partea nordica a continentului. El se lauda cu faptul ca este un descendent direct al antichitatii.
Gracia poate fi gasita in ocean, in vest unde ia parte la o batalie haotica intre rude ce incearca sa preia conducerea tronului. In timp ce aceste regate se izbesc unul de altul cu putere, in interiorul fiecaruia existand puternica dorinta de auto-conducere. Din aceasta cauza, regatele sunt vulnerabile in fata unei potentiale lovituri interne de asemenea.
Tu ai fost aruncat in interiorul acestui haos. Cu toate acestea, spre deosebire de acele persoane ce petrec fiecare zi rugandu-se, tu ai puterea de a te apara. In Lineage II obtinerea unui personaj nu este definitivata de sine. Mai degraba, este folosita ca un instrument pentru a obtine puterea necesara pentru a supravietui in lumea lui.
Lineage II este un nou sistem ce urmareste si caracteristicile strategice dar si actiunea, oferind o sincronizare client-server si desfasurarea unei lupte a clientului in acelasi timp
Rasele din joc

Humans

Humans sunt o rasa diversificata si cu potential.

Printre creaturile Domnului, Humans au fost cei mai slabi. Cu toate astea, ei si-au cultivat propriul destin si acum se afla pe cel mai inalt loc in fata altor rase de pe intreg continentul.

Printre toate rasele, ei au cea mai mare proportie de persoane ce detin o profesie de nivel inalt si au echilibrat capabilitatea de a manui toate profesiile. Clasele secundare reprezentative pentru Humans sunt : Knight, Rogue, Cleric si Wizard.
Elf

Elf este rasa ce o preaslaveste pe zeita Apei.

Ei au figuri subtiri, urechi lungi si sunt caracterizate de pura si inocenta frumusete.

Inca din Era Gigantilor ei au detinut cea mai inalta pozitie intre creaturiile Domnului. Cu toate astea, de cand gigantii au fost distrusi si a aparut Era Puterii, Puterea Elf-ilor a scazut.

Acum ei supravietuiesc intr-o parte a padurii, iar acea parte apartine teritoriului Aden-ului.
Dark Elf

Dark Elf este rasa ce o urmeaza pe Shilen, zeita mortii, ce s-a folosit de zeita apei inainte de decaderea acesteia de la glorie.

La origine, Dark Elfs au apartinut de triburile Elven. Cand Elven-ii au fost invinsi de Humans, cativa Elfs s-au hotarat sa invete magie neagra, puterea lui Gran Cain si Shilen, pentru a obtine puterea necasara pentru a ii invinge pe Humans.

Pe intreg, infatisarea lor este similara cu a Elves-ilor. Cu toate astea, ei sunt mai inalti, au pielea superficiala si parul argintiu.
Orc

Orcs-ii sunt rasa focului.

Dintre toate creaturiile ei au cea mai mare putere fizica

Dupa distrugerea gigantiilor, au fost odata capabili de a alunga forta Elvs-ilor si au castigat locul suprem pe continent.cu toate astea, au ajuns sa fie invinsi de catre alianta dintre Elfi si Humans si acum se pot gasii pe teritoriul arctic din partea nordica a continentului.
Dwarf

Dwarf-ii sunt rasa pamantului. Le face placere sa creeze lucruri si poseda o mare putere fizicasi o excelenta dexteritate manuala.

Dupa distrugerea gigantiilor, rasa Dwarf-ilor au adoptat politica de “a se alatura celor mai puternici” si ca rezultat au devenit izolatii si urati de celelalte rase. Structura lor in societate poate fi comparata cu a unei corporatii gigant si chiar daca Humans detin stapanirea pe continent, Dwars-ii sunt renumiti pentru ocupatia lor si capacitatea de a se organiza. Clasa Dwarfilor este impartita in Scavenger care gasesc si aduc materiale neprelucrate si Artisans ce prelucreaza materialele rezultand produse finite.

ICEwave

Frumoasa povestea. Nu credeam ca Lineage2 e asa de interesant la capitolul poveste. Eu nu am jucat lineage2 insa vreau sa joc in vacanta de vara.Pana atunci caut servere asemanatoare cu cel oficail, fara experienta de 4x, 6x etc..
Tie ce rasa ti-a placut cel mai mult?

laurentziu

am dwld din mai multe locuri lineage si nici unu nu merge imi zice ca fisierul nu poate fi citit sau ca nu e bun…nu am mai jucat pana acum l2 si kiar as vrea sa ma apuc ma puteti ajuta si pe mn ID: el_ninyo_mardare As fi kiar recunoscator

LordCiuci

santeti copii inca;)am fost dependent de l2..e un joc superfain care itzi intra in inima,parca traiesti real acele momente 🙂 dar odata jucat..haosul:P cine stie cunoaste..joc l2 de la 9 ani..akm am 16..