Ce este mai important pentru a reusi Online: abilitati tehnice sau de afaceri?

Ce este mai important pentru cei care tind sa aiba un site profitabil sau o companie online de succes: cunostinte tehnice sau de afaceri?

Sunt absolut constient ca daca am putea sa le posedam pe ambele ar fi ideal doar ca noi nu traim intr-o lume absolut ideala.  Din moment ce mergem la scoala fiecare din noi se focuseaza pe un anumit domeniu. Unii fac studii tehnice altii studiaza  Business Administration (BAA) si dedica timpul lor pentru a imbunatati abilitatile de antreprenor.

Ce ati alege?

Ce ati alege daca ati avea 15 ani si trebuie sa decideti ce cale sa urmati? Puteti sa votati in sondajul de mai jos si sa lasati un comentariu deasemenea.

Puteți scrie părerile voastrea aici sau pe blogul lui Sergiu Bagrin care este inițiatorul acestui subuiect.

P.S. Și nu uita șă votezi.

Update: acelaș subiect pe blogul lui Vitalie Eșanu și Vlad Namașco

karabas

Nu cred că întrebarea are sens, fiindcă abilitățile tehnice È™i abilitățile de afacere sunt două componente diferite È™i indinspenasbile pentru succes în tehnologii informaÈ›ionale. Mai contează È™i de care succes se doreÈ™te, nr de vizite mare sau de anumite vânzări… părerea me.

p.s. totuÈ™i am votat abilități tehnice 🙂

neagaoleg

Ca sa reuseshti online poti atit cu abilitati de comunicare cit si cu cele tehnice, important e ca ceea ce faci sa fie din placere si util pentru oameni.