Blogovăț 2009, mulțumiri

EdiÈ›ia a II a Festivalului Blogului Moldovenesc – Blogovăț 2009 a luat sfârÈ™it, se cunosc deja câștigătorii, puteÈ›i găsi clasamentul final, aleÈ™ii: poporului ÅŸi ai  juriului.

Vă mulțumesc pentru că ați găsit timp, curaj și dorință ca să participați la organizarea concursul Blogovăț 2009 și Moldova Blogger Survey 2009, și mă refer la Vlad Namașco, Vitalie Eșanu, Vitalie Braniște, Vitalie Sprînceană, Mihai Moscovici, Artur Gurău.

Nu pot să nu menționezi și ajutorul primit din partea Decolteu, Oleg Roibu , Olga Railean, Andrei Spinu, Steliana Popa, Sergiu Bagrin, Eugen Luchianiuc (dacă nu te regăsești în listă strigă, eu te ascult) și alții care ne-au ajutat să facem schimbări din mers pentru a înlătura unele probleme care au apărut.

Sunt foarte recunoscător pentru efortul și profesionalismul dumneavoastră.

De asemenea aduc mulțumiri sponsorilor și partenerilor.

1. Partener general – Moldcell

MoldcellSincere mulţumiri  colectivului şi administraţei, D-lui Chiril Gaburici, manager general, D-ei Ecaterina Cernei, şi Domnişoarei Irina Creţu.  Moldcellul a reuşit întrun timp record de 3-4 zile să-şi mobilizeze resursele şi să fie cu adevărat alături de necesităţile tinerilor. Nu pot să nu menționez aportul adus de către Vitalie Braniște, dacă nu se implica, Blogovățul rămânea fără partener general, Mersi Vitalie încă o dată.

2. Blogupp.com reprezentat de Vitalie EÅŸanu.
BlogUppA sponsorizat sala cu atmosfera plăcută din timpul Festivităţii și a acordat cîte 50 000 de afisări pentru cei care sau ales cu primul loc din partea poporului. De asemeni mersi pentru Veronica Eșanu care a dus tratative cu Jazz Cafe pentru ca noi să ne simțim bine..

3. Companiei Propeople.  A sponsorizat berea, cine a fost prezent a avut ocazia să o guste!

4. Soluţii Inovative S.R.L. în persoana lui Vitalie Braniște a sponsorizat tricourile primite de câştigători, ne-am străduit să le facem după mărimea căștigătorului, nu știm cât de bine ne-a reușit.

Soacră Mică! Pe lîngă faptul că ești Bloggerița anului mai ai și o responsabilitate destul de mare față de blog, blogosfera, bloggeri și vizitatori, sper să te discurci cu brio așa cum a făcut-o Artur Gurău, și pregăteștete de acum că ești prima pe lista juriului pentru Blogovăț 2010.

No name,  Ecaterina, Mihaela dacă mă dădeam eu bătut la primul hop nu mai ajungea Blogovățul la final, așezați gîndurile și începeți a scrie pentru cei care așteptă posturile voastre.

Am citit și mai citesc cu atenție toate comentariile care au tangenţă cu Blogovăț, dorințele sunt băgate în listă și promit că vor fi analizate și cred că o mare parte și implementate.

p.s. Despre Blogovăț 2009 pînă azi 23 martie 2009 sau scris peste 80* de posturi în blogosfera din Moldova și peste hotarele ei, care au generat sute de comentarii, am apărut la TV și Radio, de asemeni și in presa scrisă.

p.s.1 Sandu premiile tale sunt la mine, cînd apari prin Chișinău dă de știre.

Turist

Bine ca ai reusit sa stringi intr-un articol tot ce s-a facut simbata. A fost mult mai bine organizat fata de editia 2008.
Succese!!!

Oxana

Multumesc si eu din suflet tuturor, in special tie, Valeriu, pentru munca depusa pentru desfasurarea cat mai reusita(chiar daca n-am fost prezenta, sunt sigur ca totul a fost cum nu se poate mai bine).
Si, da, cand vin acasa abia astept diploma! :)))

Soacra mica

Multumesc organizatorilor concursului pentru rezistenta, incurajare, rabdare si promtitudine! 😀

Asa cum am scris si la mine pe blog, nu am un contract ca sa expire din momentul in care iau diploma de “cel mai bun blogger”. Blogovatul 2009 e o treapta pe care a pasit blogul meu si nu cred ca e cea finala. 😀 Sper mult sa inspir si incurajez mai departe blogurile din Moldova, fara ca sa ma abat de la principiile mele. Exact cum am fost pana acum.