Google face aplicații incompatibile cu telefonul său

Compatibilitatea Apps cu Nexus S

La moment Google are 41 de aplicații în Android Market, până aici totul este bine și frumos.

Pe lângă aplicații mai au și 2 telefoane, nexus one și nexus s, înainte de a procura telefonul alegerea era între HTC, iPhone și Nexus S.

iOS nu a reușit să mă frapeze și deci trebuia să aleg întrre HTC și Nexus S, am ales pe cel din urmă pentru că are ultima versiune de Android și că pe viitor update-ul la sistem vor veni mai întâi pentru aceste telefoane și mai apoi pentru restul în unele cazuri depășind și 6 luni așteptarea pentru alte modele, ceea ce este un timp destul de mare luând în considerație cum se dezvoltă pe ore piața mobilă.

Plusul l-am simțit, spre exemplu atunci când a apărut skype pe market android, numai câteva modele printre care si nexus s susțin video chat, deci e bine!

Problema cea mare care și m-a făcut să scriu acest post este că nenea google nu vrea și nu face aplicații compatibile cu telefonul său, din 41 aplicații numai 20 merg pe nexus s restul nu, chiar și așa aplicații noi cum ar fi Google Plus.

Google+ – This app is incompatible with your Nexus S.
mishunika

Well… de fapt nu e problema în compatibilitate, ci în locaÈ›ia telefonului… din careva motive stranii È™i necunoscute de mine, din MD nu se poate de instalat soft gen G+
aici vine și soluția, dacă ai acces la root, instalează Market Enabler, pune un fake operator ID, și enjoy ;]